Home Colymar

  Colymar

  48
  0
  Colymars klaner
  Colymars klaner

  Colymar Tribe

  • Kultur / religion: Heortling / Orlanthi
  • Ledare: Leika Black Spear, Taraling-klan, 1613–1615, 1625– närvarande; älskad av folket för sin skicklighet och fruktad av Lunars.
  Leika Black Spear
  Leika Black Spear

  Riket konspirerade med sina rivaler och hennes egen stam förvisade henne. Hon tjänade kung Broyan i exil och hjälpte till att döda Crimson Bat. Hon kom tillbaka när usurpatorn slukats av den bruna draken.

  Den första stammen av Sartar, både i historia och i status, Colymar utgörs av cirka 12 300 personer. De är kända för sina vinterodlade Clearwine-druvor, som de jäser till Clearwine. Colymar var tidiga anhängare av Sartar och räddade sin kung från mördare.

  Colymar var bittra fiender till Lunar Empire tills imperiet konspirerade för att förvisa anti-Lunar drottningen Leika Ballista. I tio år tjänade Kangharl “Blackmoor”, en pro-Lunar usurpator, som stamkung. Usurpatorn slukades av Brown Dragon vid Dragonrise 1625 ST, tillsammans med resten av Lunar Army. Strax därefter återvände drottning Leika till Clearwine, tillsammans med många landsflyktingar och äventyrare, och återfick stammens kungadöme.

  Colymars klaner
  Colymars klaner
  Jonstown Tribal Map
  Jonstown Tribal Map